skip to Main Content

Een prefab villa bouwen: wat is er mogelijk?

Droomt u al jaren van uw eigen villa? Dan is het tijd om deze dromen waar te maken. Kies er in dat geval voor om een prefab villa te bouwen bij Villabouwen.eu. Hierbij worden delen van de villa in onze productiehal gemaakt, waardoor het bouwproces sneller verloopt en bovendien met lagere kosten.

Deze bouwmethode is ook ontzettend veelzijdig. Zo creëren wij villa’s in iedere stijl, van landelijk tot moderne villa en van industrieel tot klassiek herenhuis. Wanneer u in een vroeg stadium het ontwerp met ons bespreekt, zijn wij altijd in staat om een passende stalen constructie te creëren. Hierbij maakt het ook niet uit in welke stijl of hoe u de droomvilla af wilt werken: met hout, met glazen panelen of met steen.

Ons werkproces is snel en efficiënt, maar tegelijkertijd kijken we graag naar uw wensen. Zo weten we samen een luxe villa te bouwen die betaalbaar is en helemaal bij u past.

Prefab villa bouwen: Het proces

Wilt u een luxe villa bouwen? Dan kunt u het beste eerst met ons rond de tafel gaan zitten om het ontwerp te bespreken. Hebben we een design gecreëerd dat helemaal op uw wensen aansluit? Dan is het tijd voor het productieproces. Wij werken met staalframebouw, waarbij stalen frames speciaal voor uw bouwproject op maat gefabriceerd worden in onze productiehal. Deze frames vormen het skelet van de villa en zijn al voorzien van de nodige sparingen en doorvoeren. Vervolgens zijn de losse onderdelen gemakkelijk in elkaar te zetten. Met deze staalframebouw zijn besparingen mogelijk tot wel 30% op de ruwbouwkosten. Doordat een groot deel van het bouwproces in onze productiefaciliteit plaatsvindt, zijn we ook minder afhankelijk van weersinvloeden als regen, vorst en wind.

Een volledig opgeleverde villa

Bij deze optie nemen wij al het werk uit handen. Wij verzorgen het bouwproces van begin tot eind, waarna er uiteindelijk een prachtige villa wordt opgeleverd. Zodra u akkoord gaat met het ontwerp, gaan wij voor u aan de slag. Zo leveren wij niet alleen het stalen frame voor uw prefab villa, maar kunnen we ook de volledige afwerking en het installatiewerk verzorgen. Zo creëert u uw droomhuis, terwijl het bouwproces ontzettend ontspannen verloopt. Het is namelijk onze taak om u te ontzorgen.

Een prefab casco huis bouwen

Bij de optie Casco huis bouwen leveren wij enkel de ruwbouw van de villa op. De woning is wind- en waterdicht en de buitenkant van de villa is volledig afgewerkt. Zo hoeft er niks meer aan de wanden, het dak en de kozijnen te gebeuren. Wij verzorgen ook de installaties in het gebouw. Vervolgens gaat u zelf aan de slag met de binnenkant van de villa. Zo is er nog geen badkamer of keuken geplaatst. De prefab villa is ook nog niet voorzien van stucwerk of vloeren.

Lijkt het u interessant om een prefab villa te bouwen? Neem dan contact op met Villabouwen.eu om de opties te bespreken.

Back To Top