De 2 onder 1 kap woning kan in zowel traditionele als eigentijdse stijl ontworpen en gebouwd worden.

Een 2 onder 1 kap woning is sfeervol en statig op eigen wijze. Natuurlijk kan er een geheel eigen vorm worden gegeven aan een dergelijk woningtype. Wanneer u interesse heeft in een twee onder een kap woonhuis naar wens, dan kunnen wij u van dienst zijn, van schets tot bouw. Wij nemen u de zorg uit handen en leveren u een woning die perfect aansluit bij uw wensen en eisen.

Diverse uitvoeringen van de twee onder een kap

De 2 onder 1 kap woning kan in diverse stijlen worden gerealiseerd. Zo kunt u kiezen voor een twee onder een kap woonhuis in traditionele of moderne stijl, maar ook een eigentijdse stijl behoort zeker tot de brede mogelijkheden.

De woning wordt gerealiseerd met een gedeelde ofwel gekoppelde binnenmuur. Indien uw voorkeur uitgaat naar een 2 onder 1 kap woonhuis, dan presenteren wij u graag de vele mogelijkheden.

Door u optimaal te informeren en te adviseren zorgen wij ervoor dat u alles heeft wat nodig is om tot de realisatie van uw droomhuis te komen.

Uw twee onder een kap villa laten ontwerpen?

Onze bouwkundigen en architecten slaan de handen ineen om voor u het beste ontwerp te maken. Wij luisteren uitvoerig naar uw wensen, eisen en behoeften, waarna wij deze combineren en vertalen naar een uniek ontwerp dat uitstekend bij uw situatie past.

Wij realiseren het hele project voor u, van schets tot woonhuis. Wilt u meer weten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.