Een notariswoning straalt landelijkheid uit, maar ook een hoge mate van comfort en sfeer.

Een notariswoning bouwen is tijdloos en dit woningtype is voorzien van de meest fraaie details. Deze villa heeft een indrukwekkende lage gootlijn, hardhouten kozijnen met roeden, een prachtig schilddak en een rijke detaillering. Uiteraard ontbreekt de sierlijke, uitspringende entree niet aan het ontwerp. De symmetrie in het gevelbeeld zorgen, in combinatie met de klassieke stijl, voor de indrukwekkende landelijke uitstraling van deze villa.

Een notariswoning kent vele mogelijkheden

Het bijzondere ontwerp van de gevels is kenmerkend voor de luxe notariswoning. Een villa in deze stijl straalt niet alleen landelijkheid uit, maar ook een hoge mate van comfort en sfeer. Het woonhuis kent veel unieke details die bepalend zijn voor de unieke sfeer van de notariswoning.

Bij het ontwerpen van een villa in deze stijl zijn er veel opties om over na te denken, zoals de toevoeging van zinken afwerkingen, koperen hemelwaterafvoeren en sierlijke luiken. Uiteraard denken onze experts graag met u mee over het precieze ontwerp van uw notariswoning.

De notariswoning bouwen van uw dromen

Wilt u uw droomhuis laten bouwen door een professioneel team en gaat uw voorkeur uit naar een notariswoning? Wij realiseren voor u de villa van uw dromen. Wij hebben een team met ervaren bouwkundigen en architecten voor u klaar staan, en werken daarnaast nauw samen met experts die betrokken zijn bij het bouwproces.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over onze mogelijkheden en kwaliteiten. Wij vertellen u graag meer over hoe wij uw villa realiseren, van ontwerp tot woonhuis.