Wij ontwerpen voor u een bungalow waar u een leven lang van kunt genieten!

Een unieke bungalow of patiowoning laten bouwen die aan al uw woonwensen voldoet; dat is wat wij u kunnen bieden. Het grote voordeel van deze bijzondere villa is natuurlijk wel dat alle hoofdfuncties te vinden zijn op de begane grond, waardoor we kunnen spreken van een levensloopbestendige woning. Wij laten u zien dat de mogelijkheden met betrekking tot een bungalow ver strekken.

Het ontwerp van de bungalow

De villa kan optimaal worden gericht op het landschap waarin het zich bevindt. Er kan uitstekend worden ingespeeld op de directe omgeving, waardoor er een harmonieus geheel ontstaat. Terwijl de bungalow overwegend naar buiten is georiënteerd, geldt voor de patiowoning dat de ruimten naar de binnentuin gekeerd zijn.

Wij kunnen de bungalow zowel op moderne wijze als in eigentijdse stijl ontwerpen, waarbij wij in het bijzonder rekening houden met ruimtelijkheid en veel lichtinval.

Om extra ruimte te creëren behoort een ruime kelder uitstekend tot de mogelijkheden. Onze ervaren architecten denken uiteraard graag met u mee, evenals onze bouwkundigen. Zo realiseren wij een bungalow die naadloos aansluit bij uw persoonlijke verwachtingen van uw nieuwe woonhuis.

Een bungalow voor nu en later

Wij ontwerpen voor u een bungalow waar u een leven lang van kunt genieten! Levensloopbestendig wonen biedt u alle comfort die u nodig heeft, in een villa voor nu en later.

Doordat wij samenwerken met gedreven experts kunnen wij het project van begin tot einde begeleiden en realiseren, van ontwerp tot woonklare bungalow.

Wilt u meer weten? Wij zijn er om u te informeren en te adviseren. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar!