Een jaren 30 villa is een woonhuis die een unieke sfeer uitstraalt door de in het oog springende elementen.

De charme van een jaren 30 woning is onovertroffen. De villa in de jaren dertig bouwstijl heeft een romantische uitstraling. Voor de bouw van deze villa wordt een combinatie van duurzame materialen gebruikt, zoals traditionele dakpannen, baksteen en houten kozijnen met roeden. De rijke detaillering zorgt voor een bijzondere sfeer die kenmerkend is voor de jaren 30 villa.

Unieke kenmerken van de jaren 30 woning

Er kunnen unieke kenmerken worden aangebracht aan de jaren 30 woning. Hierbij valt te denken aan trapuitbouwen aan de zijgevel van de vrijstaande woning, indrukwekkende hoekramen, een schilddak, grote dakoverstekken en karakteristieke erkers.

Een jaren dertig woning bouwen is een woonhuis die een unieke sfeer uitstraalt door de in het oog springende elementen. De mogelijkheden op dit gebied zijn zeer breed.

Een jaren 30 villa ontwerpen en bouwen

Wanneer u een jaren 30 villa wilt laten ontwerpen en bouwen, dan staat ons team voor u klaar om u hierin optimaal te begeleiden. Wij denken met u mee waar nodig en vertalen uw wensen en eisen naar een ontwerp dat hier uitstekend bij aansluit.

U kunt niet alleen bij ons terecht voor het ontwerp van uw villa in jaren dertig stijl, maar ook voor het realiseren van dit woonhuis. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!