Een herenhuis bouwen is uitermate geschikt om veel woon- en leefruimte te creëren.

Een herenhuis is het ideale woningtype wanneer u houdt van een woning met een statige uitstraling. Herenhuizen kennen een luxe uitstraling met een klassieke touch. Uiteraard heeft u bij ons de mogelijkheid om een herenhuis te laten ontwerpen, geheel naar uw eigen smaak en voorkeuren. Daarnaast kunnen wij het bouwproces volledig uit handen nemen, waardoor wij u een dienstverlening bieden die werkelijk van schets tot de daadwerkelijke sleuteloverdracht strekt.

Een statig herenhuis

Herenhuizen hebben unieke kenmerken die ervoor zorgen dat het woonhuis een geheel eigen identiteit krijgt. Hierbij valt uiteraard te denken aan de twee volledige verdiepingen, de hardhouten kozijnen met roeden, sfeervolle luiken, een mooi schilddak en een relatief hoge gootlijn.

Een dergelijke villa is uitermate geschikt om veel woon- en leefruimte te creëren. De centrale plaatsing van een opvallend vormgegeven entree in de gevel maakt het plaatje af. Uiteraard bent u vrij om uw ideeën voor uw herenhuis op vrijblijvende basis met ons te bespreken. Wij denken graag met u mee.

Uw herenhuis laten ontwerpen en bouwen

Wij hebben een professioneel team van architecten en bouwkundigen in huis die hun expertise inzetten om voor u een herenhuis volledig naar wens te ontwerpen. Vervolgens kunnen wij de bouw van deze villa voor u realiseren, door samen te werken met ervaren partijen.

Dit betekent dat u bij ons een zeer complete service en dienstverlening mag verwachten, volledig aangepast naar uw wensen en eisen.

Wilt u meer weten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.