Prefab Schuurwoning door Villabouwen.eu

Een schuurwoning heeft een authentieke en landelijke uitstraling, met prachtige houten accenten die doen terugdenken aan oude boerderijen. Wilt u een gloednieuwe schuurwoning laten bouwen die aan alle moderne veiligheids- en duurzaamheidseisen voldoet? Dan is staalframebouw een slimme keuze. Dit is een speciale prefab bouwmethode van Villabouwen.eu waarmee u een prefab schuurwoning erg snel realiseert. De basis van de woning wordt in dat geval opgebouwd uit stalen profielen die perfect op maat zijn gemaakt. Staat de stalen constructie eenmaal, dan kunt u de woning op allerlei manieren afwerken: met hout, glas of steen.

Een prefab schuurwoning is snel gebouwd

Het grote voordeel van een prefab schuurwoning is dat dit type relatief snel gebouwd kan worden. Het meeste werk wordt in de productiefaciliteit verricht, waarna de vakmannen op het bouwterrein de stalen profielen alleen nog maar in elkaar hoeven te zetten. Ee prefab schuurwoning is bovendien goedkoper, doordat de ruwbouwkosten tot wel 30% kunnen dalen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de uitstraling van deze woningen: het stalen frame is onzichtbaar en kan op iedere gewenste manier worden afgewerkt. Het is altijd mogelijk om een huis prefab te bouwen. Op deze pagina leggen we u verder uit hoe wij een prefab villa bouwen en wat de mogelijkheden zijn.

Droomt u ervan om een eigen schuurwoning te hebben? Neem dan gerust contact met Villabouwen.eu, want wij staan klaar om voor u een op maat gemaakte prefab schuurwoning te bouwen.

Meer info of offerte ontvangen?

Laat ons je informeren, vraag hier meer info aan.

Uw woning in staalframebouw laten uitrekenen?

Bij voorkeur zijn we al in het begin van het bouwproces bij het ontwerp van uw villa betrokken. Daar bespaart u later veel tijd mee. Toch al een compleet plan uitgewerkt? Geen probleem, laat ons vrijblijvend uw woning in staalframebouw uitrekenen. Dan weet u snel wat de kosten bedragen van uw toekomstige droomhuis.

Bel voor een afspraak Stuur een mail