De landelijke uitstraling van het landhuis zorgt voor een harmonieus geheel met de omgeving.

Een landhuis is een romantisch woontype met eindeloos veel mogelijkheden. Wanneer u interesse heeft in een villa met veel ruimte, een luxe sfeer en een natuurlijke uitstraling, dan is een landhuis bouwen in landelijke stijl een uitstekende keuze. Deze villa heeft een opvallende kapstructuur met uitspringende delen, waardoor het woonhuis een bijzonder eigen karakter krijgt.

Een landhuis met natuurlijke materialen

De landelijke uitstraling van het landhuis zorgt voor een harmonieus geheel met de omgeving. De villa kan worden opgebouwd uit natuurlijke materialen die het gevoel van landelijkheid versterken. Hierbij valt te denken aan materialen zoals riet, gepotdekselde delen en eikenhouten balken. Als gevelmateriaal kan worden gekozen voor baksteen, maar ook gestucte of geschilderde gevels behoren tot de brede mogelijkheden.

Uiteraard kan het woonhuis worden voorzien van prachtige hardhouten kozijnen met roedenverdeling. Wij laten u graag kennis maken met de vele opties wanneer het gaat om het laten ontwerpen en bouwen van een landhuis in landelijke stijl.

Wij realiseren uw landhuis

Wanneer u een huis wilt laten ontwerpen en bouwen, dan staan wij graag voor u klaar. U kunt uw landhuis is landelijke stijl door ons laten ontwerpen op basis van uw wensen, eisen en ideeën. Wij werken graag met u samen om van uw landhuis een waar droomhuis te maken.

Uiteraard zijn wij er om het hele project voor u te verzorgen, van schets tot en met het bouwen van het landhuis. Wij nodigen u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie en advies.

U bent van harte welkom!